Daily Current Affairs 4 July 2022

July 4 -Daily Current Affairs at – Zegocina.In. Find 10 Daily current affairs with question and answer that will help you preparing for competitive exams.

Question 1: When is the ‘International Plastic Bag Free Day’ celebrated recently?
Answer – July 3

Question 2: Where was the NATO summit 2022 held recently ?
Answer
 – Madrid 

Question 3 : Recently, how many doctors working under PM-JAY have been honored by the National Health Authority ?
Answer – 1000 doctors

Question 4: Recently, where has DRDO successfully test-fired India’s first pilotless fighter aircraft ?
Answer – Karnataka

Question 5: Where was the 5th ‘Global Film Tourism Conference 2022’ inaugurated recently ?
Answer –
 Mumbai 

Question 6: Which cricketer has recently made the world record for the highest score in an over of a test match ?
Answer – Jasprit Bumrah 

Question 7: Where will Prime Minister Modi inaugurate “Digital India Week 2022” ?
Answer – Gandhinagar 

Question 8: Recently  who has released the ‘Habitat World Cities Report 2022’? 
Answer – United Nations

Question 9: Which country has topped the “Asia Pacific Sustainability Index 2021” released by Knight Frank?
Answer – Singapore 

Question 10: Recently which ministry has amended the ‘Foreign Contribution Regulation Act’?
Answer-
 Ministry of Home Affairs 

Leave a Comment


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock